torstai 19. helmikuuta 2015

Toriluudat

Saimme vihjeen Lydialta, että Encants:n torilla myytäisiin halvalla kankaita. Tori on avoinna kolmena arkipäivänä ja lauantaisin. Eräänä lauantaina lähdimme churrojen voimalla kiertelemään toria.

Paikka oli iso ja täynnä ihmisiä. Kangaskauppiaita oli useampikin ja kaikilla hieman erilaiset valikoimat. Yhdeltä myyjältä sai useita kankaita 1€/metri hintaan, ja muiltakin esim. 2€/m.
Hypistelemällä testailimme kankaita selvittääksemme mitä ne olivat syöneet, koska mitään tuotelappuja ei pakoissa näkynyt. Jos ostettavassa kankaassa näkyi virheitä, myyjät tarkistivat haittaisiko asia ja rullasivat sitten extraa kaupanpäälle ja pudottivat hintaa entisestään (->24m kangasta tältä torilta, 23€). Ei paljoa tarvitse arpoa, olisiko varaa.
Muuten torilla oli kaikenmoista romuantiikkia, vaatteita, kylppärikalusteita, sänkyjä jne.

Tämän kokemuksen jälkeen kulttuuririennot jatkuivat ja suuntasimme Palo alto marketiin, joka oli sattumalta juuri saman viikonlopun aikana. Market näytti olevan erittäin suosittu hipstereiden keskuudessa. Paikka oli täynnä toinen toisiaan trenditietoisempia tallaajia. Boheemi ilmapiiri vei mennessään! Marketissa oli retrohenkisiä sisustustuotteita, paikallista designia, street food-kojuja sekä vintage tuotteita. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja silmänruokaa oli paljon. Täydellistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti